• "Data": "31 de juliol de 2020, 6:31 am"
  • "Títol": "Segur: el processador de la sèrie Samsung Galaxy Note 20 serà decebedor; no s'ha fet cap altra optimització d'acord amb Ice"
  • "autor": ""
  • "Etiquetes": ", "

Com probablement la gent sabrà, Samsung ocuparà la caixa el 5 d’agost d’aquest any, on el fabricant mostrarà la nova nota de la sèrie 20. La majoria de països del món podran participar a la sèrie Nota 20 amb l'Exynos 990 sota el capó.

Fa uns dies, es va especular que Samsung hauria optimitzat l'Exynos 990 molt millor a la sèrie Note 20 en comparació amb la sèrie S20. Ara Ice Univers ha sortit a Twitter i en part va dir que la sèrie Note 20 arriba amb l'Exynos 990 sota la caputxa, malgrat que Samsung no hauria d'haver optimitzat millor el processador de la sèrie Nota 20 en comparació amb el seu funcionament a la sèrie S20.